Thursday, December 29, 2011

ending of 2011: PSM

tahun 2011 dah nak berakhir.banyak pengalaman suka duka pada tahun ni.i think this is the most challenging period for me..tapi aku rasa bangga jg dengan diriku.cehh..haha,i mean aku dapat habiskan study, latihan industri and then projek ngn suma keja yg macam x banyak pula kn. then selected untuk main game rowing untuk team malaysia pada masa yang sama.

banyak jg yang aku dengan jadi atlit malaysia ni, dulu aku x pernah terfikir pn dapat tersenarai dalam team untuk sea games kat jakarta yang lepas. every day i think training and how to make me more stronger. tiap pagi dan petang aku pegi gym even masa tu busy ngn study.but you know what, its a challenge to make you a better man.hehe

tapi aku x lupa nak study gak, ak just nak buktikan ngn member2 aku yg aku dapat benda ni then get a good result.so far, everthing is ok.harap dapat good pointer nti.insyallah

ni gambar2 kenangan 2011 aku.

final event men 8+ sea games 2011, cipule lake jakarta

team malaysia rowing kat jakarta


first medal dengan team malaysia


masa ni dapat calon olahragawan 2010


but, i think da end of year ni da kena slow down ckit. nak prepare utk projek sarjan muda (PSM). so far sumanya ok ja.aku dapat jg siapkan PSM part 1 even semester ni aku busy ngn game rowing. tp kena usaha lebih la, da dekat final exam ni pn still buat projek lg..huhu

but, i know i can you do it..just believe it :)

No comments:

Post a Comment